Deuren en ramen

Home > Deuren en ramen

Deuren en ramen

Bekijk hieronder enkele projecten van binnen- en buitendeuren plaatsen, ramen en horren plaatsen of het plaatsen van een schuifdeur. Kunststof of hout. Kiest u voor hout dan kan ik uw cadrement of deur ook in de door u gewenste kleur schilderen of beitsen.
Alles in een hand! Uiteraard plaats ik ook de door u zelf gekochte producten.

Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op die pagina's vindt u onze standaard prijzen per product of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden.

Binnendeur

Hor

schuif-hordeur

Buitendeur

deur-2

Raam

Raam 4

Garagedeur

garagedeur-buitenkant

Schuifdeur

schuifpui-eindresultaat

Logo-UR-VL-FR

Informatie aanvragen:

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u mij bellen: 0485 02 73 56 of contact opnemen middels het sturen van een e-mail.
U kunt ook het hoofdkantoor bellen: 078 155171 (lokaal tarief). Doordat zij de telefoon voor mij aannemen kan ik ongestoord doorwerken. Dus ook straks bij u! Uw Rechterhand zorgt ervoor dat ik dezelfde dag uw boodschap krijg.