Badkamer

Home > Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Is uw badkamer toe aan vernieuwing? 
Ik help u graag bij de renovatie van uw gehele badkamer, maar help u ook graag bij het plaatsen van een badkamermeubel, toilet, of bij het plaatsen van een nieuwe wastafel. Voor de renovatie van uw gehele badkamer zal ik samen met u de mogelijkheden bekijken en de kosten bespreken.
Aan de hand van uw wensen zal ik een professionele offerte maken voor de werkuren en onzichtbare materialen als leidingen, koppelingen, lijm, voegsel….
De zichtbare materialen zoals een badkamermeubel, wastafel, toiletpot of vloer- en wandtegels kiest u zelf daar dit een smaakelement is.
Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op die pagina's vindt u onze standaard prijzen per product of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden.

Bad plaatsen

Gino-bad-plaatsen

Betegelen badkamer

tegelwerk

Badkamer renoveren

Badwand plaatsen

badwand

Badkamermeubel plaatsen

Gino-badmeubel

Wastafel plaatsen

wastafel

Logo-UR-VL-FR-transp

Informatie aanvragen:

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u mij bellen: 0485 02 73 56 of contact opnemen middels het sturen van een e-mail.
U kunt ook het hoofdkantoor bellen: 078 155171 (lokaal tarief). Doordat zij de telefoon voor mij aannemen kan ik ongestoord doorwerken. Dus ook straks bij u! Uw Rechterhand zorgt ervoor dat ik dezelfde dag uw boodschap krijg.