Over ons

Home > Over ons

Uw Rechterhand / VotreBrasDroit

Renovatiegroep Uw Rechterhand is een organisatie werkzaam in Nederland en is nu ook ruim 8 jaar in België actief. Renovatiegroep Uw Rechterhand werkt met professionele klusbedrijven. Uw Rechterhand staat als renovatiegroep in gans België  garant voor een perfecte klus. De lokale vakmannen zijn ten eerste allround en zijn mannen die bewezen hebben uw wensen te kunnen realiseren.  Ze zijn van alle markten thuis, wat gemakkelijk is als u meerdere klussen te doen heeft!

U heeft één aanspreekpunt voor de gehele klus.
Voor bijvoorbeeld een badkamer hoeft u niet zelf op zoek naar een loodgieter of tegelzetter.
Alles in één hand! Elke dag is een uitdaging voor onze mannen om uw wensen te realiseren.

Tevens hebben onze klusbedrijven een regiobescherming zodat zij geen concurrenten worden van elkaar. Uw aanvraag gaat naar één vakman.

Met zorg geselecteerd, Algemeen Directeur Martien Dresselhuys:

“Voordat een klusbedrijf toetreedt tot onze organisatie, bezoek ik hem altijd eerst thuis. Zodat ik zelf kan beoordelen of hij is wat u zoekt: een nette kerel met twee rechterhanden die het fijn vindt bij u thuis iets moois te maken. Van huis uit hebben al onze klusbedrijven een specialisme, maar vanwege hun brede interesse en ervaring hebben ze gekozen voor het afwisselend werk als allround klusbedrijf. Onze klusbedrijven voelen zich verantwoordelijk voor onze goede naam. Vandaar dat we worden aanbevolen door landelijke partners, dat klanten ons vaak bellen voor een vervolgopdracht en ons bij hun kennissen aanraden. Niet voor niets staat ons logo voor een tevreden klant"!

Uw Rechterhand / VotreBrasDroit
Antwerpsesteenweg 45
2830 Willebroek
Tel +32 78-15.51.71
Fax +31 78-8706853
info@uwrechterhand.be
www.uwrechterhand.be
"RPR Antwerpen afdeling Mechelen"
"BTW BE0848.297.563"